teamcurious

Alla inlägg den 9 april 2013

Av Anne-Lie - 9 april 2013 10:20

...traskade vi ner till ridbanan för att utföra någon form av seriös ridning. Och jodå, bitvis blev det riktigt bra. Dvs när piloten kan uppbåda tillräckligt med koncentration och verkligen rida. Ridstövlarna var på dagen till ära - men fy vad jag ogillar   . Jag blir aldrig någon ryttare som älskar att sitta och trimma på en ridbana. Enda gångerna jag kan tycka att det är okej är när någon står och skriker på mig. Kanske för att jag då inte hinner tycka att det är tråkigt att befinna sig på instängd yta....

Men hur som helst så kände jag att vi var tvungna att öva lite för hur det nu gick till så ska vi vara med på en dressyrlektion på söndag...mmmhmm, ni hörde rätt!

När vi ändå höll på så passade jag på att checka om galoppen finns kvar. Och jodå, höger galopp sitter och det är även styrbart på volt   , men vänster blev mest bara error mellan öronen. Först fick jag galopp med bakbenen för att sedan få det skiftat till frambenen för att efter det gå över i bensprattel av frustration. När jag fått några steg med galopp med alla benen gav vi upp och fortsatte med annat. Han försöker och det duger för mig, vi övar vidare och någongång så sitter det väl - eller inte. Världen lär knappast gå under för det!


Förra lektionen för samme tränare, ca 1 1/2 år sedan...

 

Ovido - Quiz & Flashcards